Květen 2008

Kluci a pravda o nich

30. května 2008 v 20:17 | Tina |  kluci, holky, láska, vztahy
* Kdy myslí kluci na večeři při svíčkách? Když vypnou proud.
* Jaký je rozdíl mezi kluky a prasátky? Prasátka se nemění v kluky když se opijí.
* Proč je tak těžké najít kluka, který je citlivý, pozorný a hezký? Protože všichni takový kluci už mají přítele!
* Co mají společného parkovací místa a kluci? Ty dobrý jsou vždycky zabraný!
* Víš jaká je klučičí představa romantiky? Fotbalový stadion osvětlený svíčkami.
* Víž že kluci jsou jako tramvaj? Proč za jedním běžet když za pět minut pojede další?
* Proč je pro kluky tak těžké navázat oční kontakt? Protože prsa nemají oči.
* Víš proč jsou vtipy o blondýnkách tak krátké? Aby si je kluci dokázali zapamatovat.
* Proč má tolik kluků nohy do O? Nejdůležitější věci se obvykle dávají do závorek.

Méďa Pů

30. května 2008 v 10:07 | Tina |  obrázky
click na Celý článek

Králíčci

30. května 2008 v 10:04 | Tina |  obrázky


Stupně opilosti x)

30. května 2008 v 9:38 | Tina |  vtipné a zajímavé
mno tak z tohohle jsem opravdu nemohla =D a omlouvám se, že neudávám zdroj, protože jsem jaksi zapomněla, kde jsem tohle sehnala...
hej a přiznejte se, schválně kdo jste se ve svém alkoholovém životě dostal až na stupeň č.9? =D no já teda ne...a teďka jestli se za to mám stydět nebo ne x)
Stupeň č.1
Lehký úsměv, nejistota u cizích, flirtování s číšnicí, vyhledávání psychologického rohu (zády ke zdi).

Jak vypadá ženský mozek

30. května 2008 v 9:35 | Tina |  vtipné a zajímavé
mno tak tohle asi musel vymejšlet nějakej chlap xD protože tohle jako fakt vůbec není pravda...mno ale jako fakt ne =D no dobře možná maličko...ale furt si myslím, že my holky jsme na tom furt ještě líp oproti nim =)
tak koukněte ;)

Kolik "F"?

30. května 2008 v 9:01 | Tina |  Testy
Na celý test máte maximálne 5-6 sekund, když ne, výsledek se nepočítá.
Potom se podívejte na výsledek na konci strany
Spočítejte, kolikrát se písmeno `F` vyskytuje v následujícím textu:

FINISHED FILES ARE THE RE-
SULT OF YEARS OF SCIENTIF-
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS

Hotovo !
Nepokračcujte dále, kdyz jste ješte nepřestali počítat!
OK?
Kolik ? Tři ?
Chyba, správná odpoved je šest - To není vtip!
Vratte sa nahoru a počítejte ješte jednou!
Vysvetlení je níže...


Mozek neumí zpracovat slovo `OF`. Neuvěritelné, že ? Kdo napočítal na poprvé 6 `F` je génius, čtyri nebo pět, to je spíše vyjímka, tři normální. Méne jak tři - je treba si vymenit brýle

Smailíci

29. května 2008 v 20:44 | Tina |  smajlíci

Kokosová roláda

29. května 2008 v 18:38 | Tina |  recepty, vaření

Kokosová roláda

Suroviny:
náplň:
máslo 125 g
cukr moučka 150 g
strouhaný kokos 125 g
slazené kondenzované mléko 1/4 konzervy
těsto:
vejce 2 ks
kakao 3 lžíce
dětské piškoty 1 balíček
slazené kondenzované mléko 1/4 konzervy
Postup:
Piškoty nastrouháme. Na vále zpracujeme z piškotů, kakaa, vajec a slazeného kondenzovaného mléka tužší hmotu, kterou rozdělíme na dva díly. Připravíme si náplň. Smícháme moučkový cukr, kokosovou moučku, máslo a slazené kondenzované mléko. Náplň také rozdělíme na dvě části. Tmavou hmotu rozválíme asi na čtyřmilimetrovou placku a rovnoměrně ji potřeme kokosovou náplní. Svineme do rolády. Stejně postupujeme s druhou částí hmoty i náplně a dáme rolády ztuhnout do chladničky. Druhý den nakrájíme tenká kolečka a naskládáme na mísu.

Medovník

29. května 2008 v 18:36 | tina |  recepty, vaření
Receptů na moučníky je spousta. A tak si uděláme sondu do rozmanitého světa těchto sladkostí. V jednotlivých pokračováních najdete recepty známé i neznámé, recepty jednoduché i složité, recepty na moučníky bez pečení i pečené.

Medovník I

Suroviny:
Krém:
Plechovka slazeného kondenzovaného mléka, kterou je třeba předem (neotevřenou) vařit 2 hodiny ve vodě, aby mléko zkaramelizovalo.
1 vanilkový cukr
1 máslo
Těsto:
200 g másla
1 hrnek krystalového cukru
3-4 polévkové lžíce medu
4 celá vejce
1 lžička jedlé sody
Mouka podle potřeby, a to tak aby se těsto dalo válet válečkem.
Postup
Nejprve se všechny suroviny na těsto smíchají dohromady na vále, mouka se přidává podle toho aby těsto nelepilo, ale dalo se válet válečkem na placky velikosti plechu na pečení asi 1 cm vysoké. Placky se válí na pečícím papíře namazaném máslem. Na celý dort je třeba udělat celkem 4 placky + jednu menší, která se nakonec rozdrobí na ozdobu. Pečou se v troubě vyhřáté na maximum, cca 250 stupňů, přibližně 3-4 minuty a před dalším použitím musí vychladnout.
Dále je třeba vyrobit krém, kterým se budou placky slepovat. Celá neotevřená plechovka slazeného kondenzovaného mléka se vaří ponořená 2 hodiny v hrnci s vodou, mléko tím zkaramelizuje a nechá se vychladnout. Do šlehací mísy vložíme celé máslo v pokojové teplotě, vanilkový cukr a zkaramelizované mléko a šlehačem vyšleháme na hustý krém. Krém postupně mažeme na vychladlé placky, vznikne dort, který bude mít 4 vrstvy střídajících se placek s krémem, poslední vrstvu tvoří krém, na který se sype rozdrobená pátá menší placka, může se míchat s mletými ořechy. Dort se nechá den uležet v chladničce.

Medovník II.

Obrázek medovník
Suroviny:
150 gramů margarínu (Hera)
1 hrnek cukrů (krupice, krystal)
3 lžíce medu
2 ks vejce
špetka soli
1 lžička sody (možno zaměnit i kypřicím práškem)
2,5 hrnků mouky
Ingredience na krém:
1,5 balíčku másla (375 g)
1 plechovka kondenzovaného slazeného mléka
Postup:
Margarín, cukr a med zahříváme na vodní lázní, nebo na mírném ohni (lázeň je delší). Nepřestáváme míchat, dokud nejsou suroviny horké a postupně přidáváme vše ostatní. Poté sejmeme z ohně a těsto pořádně zpracujeme. Necháme chvíli odležet a rozvalujeme na co nejtenčí plátky a každý upečeme v troubě. Plátky by měly být světle zlatavé. Ořežeme okraje (jsou suché a kazily by chuť celého medovníku) a připravíme si krém. Ořezané kraje ještě budeme potřebovat! Dále je třeba vyrobit krém. Máslo vyšleháme s plechovkou slazeného mléka a potřeme silnější vrstvou na medové již připravené plátky. Plechovku s mlékem i uvařit (neotevřenou) vařit 2 hodiny ve vodě, aby mléko zkaramelizovalo. Krém potom bude krásně karamelový a chutný.
Jednotlivé pláty upečeného těsta klademe na sebe, přičemž každý namažeme připraveným krémem. Na závěr vezmeme ořezané okraje a v ruce je pomeleme. Poté je nasypeme na vrchní krémem namazaný medový plátek. Medovník se potřebuje minimálně den odležet. Nemusí to být ani chladné místo, stačí když jej přikryjete utěrkou, aby neokoral.

Medovník III

Suroviny:
100 g másla
4 lžíce medu
180 g cukru
1 kávovou lžicku octa
1 kávovou lžičku jedlé sody
2 vejce
700 g hladké mouky
Krém medovníku:
200 g másla
1 slazené mléko
mleté vlašské ořechy
koňak podle chuti
Postup:
Smíchejte ocet se sodou. Máslo, cukr a med vložte do hrnce, vymíchejte, přidejte sodu s octem a a směs dejte nad plamen (směs je možno šlehat i v páře). Za stálého míchání přidejte vejce. Míchejte směs na medovník tak dlouho, dokud se na povrchu neobjeví pěna a směs nezhnědne. Poté hrnec z plamene odstavte. Směs nechte mírně vychladnout, přidejte hladkou mouku a vypracujte těsto, které přikryjte a hodinu nechte odpočívat. Poté těsto na medovník rozdělte do kuliček (8-10). Troubu předehřejte na 180 stupňů. Každou z kuliček vyválejte na tenkou placku (nejideálnější je kulatý tvar - pomožte si při vykrajování třeba pokličkou)a dejte péci (každá placka zhruba 3-4 minuty). Dále je třeba vyrobit krém. Základem krému na medovník je slazené mléko. Plechovka slazeného kondenzovaného mléka, kterou je třeba předem (neotevřenou) vařit 2 hodiny ve vodě, aby mléko zkaramelizovalo. Nechte mléko vychladnout, vyklopte (vařením vznikne zkaramelizovaná hnědá hmota) a rozšlehejte s máslem. Podle chuti přidejte mleté vlašské ořechy, případně koňak.

spongebob

29. května 2008 v 14:57 | Tina |  obrázky
SpongeBob Emotions
SpongeBob
SpongeBob and Patrick



Křečík

29. května 2008 v 14:53 | Tina |  obrázky

Krása

29. května 2008 v 14:52 | Tina |  Kočky


Žvížátka

29. května 2008 v 14:48 | Tina |  obrázky
¨
¨

hypnotizující kočka

29. května 2008 v 14:47 | Tina |  Kočky

tři namalovaný čičiny

29. května 2008 v 14:46 | Tina |  obrázky

Čičinky

29. května 2008 v 14:45 | Tina |  Kočky
(print image)

Double

29. května 2008 v 14:44 | Tina |  obrázky